Nowe informacje




„Poznaj jakość Bejo” podczas Dni Otwartych w Warmenhuizen


Bejo każdego roku organizuje Dni Otwarte od wtorku 27-go września do soboty 1-szego października włącznie, umożliwiając gościom zapoznanie się z jakością szerokiej gamy produktów. Producenci z wszystkich krajów mają możliwość zapoznania się z asortymentem warzyw Bejo które są uprawiane na całym Świecie.


Na poletkach demonstracyjnych zwiedzający mogą poznać jakość zarówno już uprawianych jak i nowych odmian. W głównym pawilonie, Bejo pokaże swoje innowacyjne pomysły w tym miedzy innymi koncepcję świeżej cebuli w pęczkach „Delicioni”, pomysł na kapustę „Coolwrap” i program smacznych kalarep na przekąski „Kohrispy”.


Dodatkowo odwiedzający będą mieli możliwość zapoznania się z pełna gamą odmian pomidorów, papryk i ogórków w specjalnym tunelu. Na poletkach będzie także można zapoznać się z najnowszymi odmianami sałat Bejo oraz pokazami maszyn zarówno na wystawie jak i podczas pracyZwiedzający będą mieli możliwość naocznie przekonać się o wysokiej jakości nasion Bejo podczas zorganizowanego zwiedzania laboratoriów oraz magazynów gdzie następuje proces czyszczenia i przygotowania nasion.


W czwartek 29 września , Bejo organizuje sympozjum pt: „Smak, zdrowie i innowacje 2016-  burak ćwikłowy i seler” . Będzie to unikalna okazja do wymiany spostrzeżeń, opinii i kontaktów pomiędzy producentami oraz nabywcami. Chętni do udziału w sympozjum proszeni są o zapisy u swojego przedstawiciela handlowego.

Dni Otwarte odbędą się od wtorku 27-go września do soboty 1-go października włącznie codziennie w godzinach 9.00 do 17.00 w siedzibie firmy w Trambaan 2 w Warmenhuizen w Holandii.

 

Więcej informacji: events.bejo.com/open-days


Wstecz

Home News Nowe informacje