Najnowsze odmiany i inspirujące koncepty warzywne

Na polach demonstracyjnych będzie można zobaczyć różne obiecujące nowe odmiany o zwiększonej odporności na choroby, jakości przechowywania, cechach zewnętrznych oraz smaku. Przykładem tego jest Bazzu (Bejo 3395), burak ćwikłowy o średniej odporności na Rhizomanię (IR: BNYVV). W namiocie z innowacjami Bejo zaprezentuje zróżnicowany asortyment, w tym pomidory, paprykę i ogórki.

Smak, zdrowie i wygoda to fundamenty innowacyjnych konceptów warzywnych Bejo. Koncepty takie jak Redi (fioletowe brokuły gałązkowe) i modny koncept płaskiej kapusty CrispyCab, a także szeroki asortyment nowych odmian kapusty stożkowej, dostarczają producentom i partnerom inspiracji w łańcuchu dostaw.

Pszczelarze Bejo chętnie opowiedzą odwiedzającym o naszej hodowli pszczół i działalności związanej ze zdrowiem pszczół.

Open Days
Open Days

Innowacje w technologii nasion

Innowacyjna technologia jest niezbędna do rozwoju i produkcji nowych odmian. Podczas zwiedzania Centrum Jakości Nasion i Centrum Badawczego usłyszysz i dowiesz się więcej o rozwoju w dziedzinie hodowli, badań i zaprawiania nasion.

Ponadto w tym roku firmy zajmujące się mechanizacją po raz kolejny zaprezentują swoje najnowsze technologie dla branży podczas Dni Otwartych.

Dni Otwarte Bejo potrwają od wtorku 27 września do piątku 30 września włącznie dla klientów i partnerów biznesowych. W sobotę 1 października rodzina i sąsiedzi również mogą odwiedzić i odkryć Bejo. Jak zwykle, Dni Otwarte Bejo odbędą się w Trambaan 2 w Warmenhuizen w Holandii.

Więcej informacji można znaleźć na stronach www.bejo.com i www.bejo.nl.